NEVŞEHİR / AVANOS - Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu

Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum - E Twinning Projesi

1.VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

2.VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum''adlı projeye Okulumuz 6.ve 7. Sınıf  öğrencileri ile ortak olarak dahil olduk.

Projenin amacı bireyin sosyal, bilişsel ve fiziksel gelişimini sağlayan; bireyin eğlenceli ortamlarda mutluluk düzeyini arttıran, sağlıklı gelişime katkıda bulunup zararlı ve istenmeyen ortamlardan uzaklaştırarak spor yapmalarını sağlamaktır.

Spor yoluyla birey; saygıyı, hoşgörüyü öğrenir ve sorumluluk alma duygusu gelişir. İstenen bu kazanımların öğrenciye aktarılması oyunlar aracılığıyla da olmaktadır. Öğrencilere spor ortamı içinde sağlıklı bir bedene sahip olabileceklerini öğretirken geleneksel oyun türleri ile de geçmişte var olan spor kültürünü de öğretmiş olacağız.

Katılımcılar oynayarak, eğlenerek öğreneceklerdir.  Katılımcı gruplardaki öğrencilerin sportif eğitsel oyunlar eşliğinde farklı ülkelerin de spor kültürünü öğrenmesi amaçlanmaktadır. Bilişim teknolojilerinin kullanımının geliştirilmesi, yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi ve yeni oyun fikirlerinin ortaya çıkması/çıkarılması amaçlanmıştır.

Proje süresi boyunca bir çok etkinliğe katılınmış olup afiş, logo, poster, avatar tasarımları yapılmakta, her hafta bir oyun oynanmaktadır.

15-11-202115-11-202115-11-202115-11-202115-11-2021

15-11-2021